Friday, 13 February 2015

Supplement kulit cantik

Saya seorang yang suka makan sayur dan buah-buahan. Saya rasa cukup sekadar pengambilan sayur dan buah-buhan itu dapat menjadikan kulit saya cantik, gebu dan sihat. Saya pula tidak suka pakai mekap...sebab tak nak la nature beauty tu hilang dan nanti muka dah tak berseri kalau sesekali nak make up ke majlis-majlis keramaian...Tapi kulit saya semakin hari semakin mengecut dan berkedut-kedut....muka saya nampak lebih tua dari umur asal..Sehingga la saya di perkenalkan dengan Supplement kulit cantik..


set kulit cantik, set awet muda
SET KULIT CANTIK

Bila saya mula amalkan vitamin B, vitamin C dan Vitamin E....saya dapat rasakan perubahan yang
ketara pada wajah dan kulit saya...dulu tangan saya sangat berkedut...nak angkat tangan untuk bacaan ikrar pun saya segan..kulit muka saya kusam.dan bila tengahari muka saya jadi berminyak...tapi selepas mengamalkan supplement kulit cantik ...semuanya berubah..muka saya dah tak kusam...waktu berjemur di tengah panas pun...muka saya tak berminyak..kawan-kawan pun dah mula perasan dan mula tegur...rasa sangat teruja dengan set supplement kulit cantik...

pengambilan supplement kulit cantik ni juga sangat berbaloi...beli sekali sahaja dapat tahan selama 3 bulan...jimat..Ini adalah cara paling mudah untuk mengembalikan keremajaan kulit anda tanpa perlu melalui rutin yang menyusahkan..sebab macam saya yang suka makan sayur dan buah-buahan pun masih tidak cukup untuk bekalkan vitamin kulit cantik...disamping pengambilan air minuman 3 liter sehari...anda akan dapat rasai kesannya.


sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut :- 

 Nama : Norhaisah bt. Hisham 
ID Shaklee : 1102325 
No. Telefon @ wasap : 0127317854 

 Pengedar Shaklee Johor Bahru

No comments:

Post a Comment